В централната градска част на руския град Белгород избухна експлозия. Това съобщи руското онлайн издание

...
В централната градска част на руския град Белгород избухна експлозия. Това съобщи руското онлайн издание
Коментари Харесай

Срокът изтече: взривове избухнаха в Белгород след предупреждения от РДК ВИДЕО

В централната градска част на съветския град Белгород избухна детонация. Това съобщи руското онлайн издание Baza, базирайки се на локални поданици.

Според публицисти в региона на гарата се е чул мощен гърмеж. Вижда се дирек пушек.
 Белгрод, детонация  Цял екран Стълб от пушек в Белгород Снимка: База
Изданието също така съобщава, базирайки се на очевидци, че снаряд е избухнал до кола на улица Донецка в Белгород.

" По предварителни данни, след детонацията колата е изхвърчала в дере. Спешна помощ е отишла на място ", се споделя в отчета. Според журналистите двама души са починали.

" Caution News "  пише, че в следствие на ударите в центъра на Белгород са развалени фасадата на магазин " Door Empire " и няколко автомобила. Мястото на случая е отцепено от силите за сигурност.

Според кореспондента на изданието жертвите са трима. Съобщава се също, че коли за спешна помощ се изпращат в други елементи на града.

Обстрел на Белгород на 14 март: какво е известно
Припомняме, че в нощта против четвъртък, 14 март, в Белгородска и Курска област на Руската федерация се чуха детонации. Руското министерство на защитата заяви за хипотетично заличаване на 14 дрона над районите.

РосСМИ публикува видео на горяща кола в Белгород и съобщи, че се допуска, че тя е била ударена от снаряд по време на обстрел. Според губернатора Вячеслав Гладков в града има и опустошения на инфраструктурата.

Руският доброволчески корпус заяви, че военен Дмитрий Алексеевич Голушкин, служил във в/ч 31135, е умрял в обстреляна в Белгород кола.

Същия ден в 9:14 сутринта командирът на РДК призова жителите на Белгородска и Курска област да се изтеглят. Той предизвести, че до час и половина ще бъде открит огън по военни цели на тази територия.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР